Split-airco-systemen

Splitsysteem

  • 1 binnenunit wordt op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt en koelt 1 ruimte
  • Eenvoudige installatie

Multisplitsysteem

  • Meerdere binnenunits worden op 1 buitenunit aangesloten
  • Verwarmt en koelt verschillende ruimtes tegelijkertijd
  • Individuele bediening van elke ruimte afzonderlijk mogelijk

Split airco

Een split airco is het meest voorkomende warmtepomp airco-systeem. Zo’n split airco bestaat uit een binnen- en buitenunit. Deze buitenunit dient om de koelvloeistof af te koelen. Aangezien de buitenunit niet in de woning of het kantoor staat, zal u weinig last ondervinden van geluidshinder.

Singl-split airco

De single-split airco is ideaal om één kamer of kantoor te verkoelen. De split-airconditioner binnenunit wordt in dit geval aangesloten op één buitenunit, zodat de binnen- en de buitenunit een ‘paar’ vormen.

Multi-split airco

Met multi-split airco kunt u meerdere kamers koelen aan de hand van een individuele bediening van elke binnenunit. Er kunnen tot negen binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Bovendien zijn er binnenunits in verschillende stijlen en groottes verkrijgbaar, zodat u in elke ruimte met de geschikte binnenunit kan afwerken.

Voordelen Split-airco-systemen

Een split airconditioning systeem biedt verschillende voordelen. Een multi-split airco-systeem kan bijvoorbeeld meerdere ruimtes koelen, maar heeft een grote capaciteit en is daarom ook geschikt voor woningen, fabrieken en kantoorruimtes. Daarnaast zijn de single-split en multi-split airco’s geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Deze systemen werken immers met compacte buitenunits die weinig ruimte vereisen. Wanneer het gaat om een modulair systeem, kunnen er later altijd extra units toegevoegd worden.

Heeft u interesse in

Split-airco-systemen

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist