Daikin IV warmtepomp

Met de introductie van VRV IV brengt Daikin drie revolutionaire innovaties en VRV-technologieën op de markt. Comfort op maat, hogere energierendementen en intelligente bediening.

Variabele koudemiddeltemperatuur

De variabele koudemiddeltemperatuur, een unieke technologie van Daikin, past zowel de snelheid van de invertercompressor, als de koudemiddeltemperatuur voortdurend aan op uw specifieke situatie en gebouwvereisten. Dit heeft tot resultaat een tot 28% hoger seizoensrendement (ESEER). De verdampertemperatuur heeft het grootste werkingsbereik op de markt (3°C tot 16°C) en verbetert uw comfort door uw luchtstroomtemperatuur optimaal te balanceren.

Continu verwarmen

De VRV IV warmtepomp van Daikin verwarmt continu, zelfs tijdens de ontdooicyclus. Andere warmtepompen stoppen met verwarmen tijdens de ontdooicyclus, maar VRV IV is uitgerust met ons unieke warmteopslagelement dat tijdens het verwarmingsproces energie opslaat. De opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om het buitendeel te ontdooien, met continu comfort.

Met de VRV IV van Daikin kunnen comfort en de energiebehoeften perfect worden afgestemd op de individuele vereisten van het gebouw, en tegelijk kunnen de bedrijfskosten worden gedrukt.

Voordelen Daikin IV warmtepomp

  • Geïntegreerd systeem dat verwarmen, koelen, warm tapwater, ventilatie en luchtbehandeling combineert en een maximale warmteterugwinning en energiezuinigheid garandeert
  • Geen koude tocht meer met variabele koudemiddeltemperatuur en doorverwarming
  • Milieuvriendelijk ontwerp dat zelfs beter doet dan de strengste wettelijke voorschriften
  • Variabele koudemiddeltemperatuur leidt tot het hoogst mogelijke seizoensrendement
  • Continue verwarming, ook tijdens ontdooien.
  • Binnen- en buitendelen met een laag geluidsniveau
  • Jaarlijkse kostenbesparing tot 28% (vergeleken met VRV III)

Heeft u interesse in

Daikin IV warmtepomp

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist