Zonne-energie

Energiewacht Solar is dé specialist op het gebied van zonne-energie

ZONNE-ENERGIE IS NIET MEER WEG TE DENKEN

Bij het verduurzamen van een bedrijfspand, gebouw of woning is zonne-energie bijna niet meer weg te denken. Het is een schone en onuitputtelijke bron van energie met de mogelijkheid aardgas volledig te vervangen. Met die reden is Huisman Warmtetechniek een samenwerking aangegaan met Energiewacht Solar. Onder deze naam zijn duurzame zonne-energiesystemen sterk vertegenwoordigd.

De voordelen van zonnepanelen

Zodra de zon opkomt leveren zonnepanelen, ook wel pv-panelen genoemd, rendement op. Ook als het bewolkt is, want voor het opwekken van energie volstaat daglicht. Met zonnepanelen bespaart u dus op uw energierekening. Bij Energiewacht Solar komt u niet voor verrassingen te staan. Op de zonnepanelen biedt de fabrikant tot 25 jaar productgarantie en 25 jaar rendementsgarantie. Zo weet u zeker dat u energie blijft opwekken.

  • De beste kwaliteit
  • Advies over aanschaf en subsidies
  • Professionele installatie
  • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.3

Kosten omlaag, fiscale voordelen omhoog

Met zonnepanelen kunt u uw maandelijkse energiekosten direct een flink stuk verlagen. Zo veel zelfs, dat u ze binnen 5 tot 8 jaar terugverdient. Bij de aanschaf kunt u bovendien profiteren van fiscale voordelen en subsidies. Verder verhogen zonnepanelen de waarde van uw pand substantieel en hebben ze een positieve invloed op het duurzaam ondernemerschap. Dat samen maakt zonnepalen een interessante investering voor bedrijven.

Meer informatie over zonnepanelen?

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn van zonnepanelen voor uw woning? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek bij Energiewacht Solar aan. Vul hieronder het formulier in en je ontvangt binnen 1 werkdag antwoord. Of neem direct contact op met onze Zonnepanelen Expert: Lambert Bos via 06-23123390 of stuur een e-mail naar: l.bos@ewacht.nl

Heeft u interesse in

Zonne-energie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 088 – 555 3000 of maak gebruik van ons online contactformulier.