Monteren & installeren

Met meer dan 30 jaar ervaring in installatietechniek staat Huisman Warmteservice garant voor het vakkundig inrichten en beheren van uw installaties. We bieden intelligente en extreem efficiënte (duurzame) oplossingen en zetten onze gespecialiseerde kennis en expertise in om uw installaties goed en efficiënt te laten werken. Want een goede luchtkwaliteit, geventileerde ruimtes en verlichting die zich aanpast aan de hoeveelheid zonlicht, zorgen niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een lager ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit.

Installatietechniek die verder denkt

Onze erkende monteurs, installateurs en adviseurs hebben ervaring in veel verschillende segmenten en actuele kennis van wet- en regelgeving. Huisman denkt mee over de beste aanpak voor de inrichting en afstelling van installaties voor het beste rendement en het meeste comfort. Vaak is Huisman al in ontwerpstadium van een project betrokken en denken we samen met opdrachtgever, architecten en adviseur mee in de meest optimale oplossingen.

Kwaliteit en kennis van de nieuwste technieken

Bij Huisman staan we nooit stil en hebben we voortdurend aandacht voor kwaliteit, scholing en ontwikkeling van zowel de medewerkers als het bedrijf. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen Research & Development-afdeling en continue bijscholing van ons personeel, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en staan we garant voor kwaliteit.

Heeft u interesse in

Monteren & installeren

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.