Over ons

Meer dan 30 jaar kennis, ervaring en vakmanschap in intelligente klimaatsystemen, integrale, duurzame oplossingen en beheer en onderhoud.

Huisman Warmtetechniek is gespecialiseerd in verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en duurzame energietechnieken. Wij zijn al meer dan 30 jaar voorloper op gebied van innovatie en nieuwe ontwikkelingen. In een wereld die zich in snel tempo beweegt richting een CO2-neutrale en 100% duurzame generatie, wordt de rol van techniek steeds groter. Een ontwikkeling die vraagt om alternatieve en duurzame energietechnieken, maar vooral om een uitvoerend partner met kennis en knowhow van mogelijke maatregelen, technologische ontwikkelingen en de overheidsrichtlijnen. 

Huisman Warmtetechniek richt zich al jaren op duurzame energietechnieken en kan u adviseren over de beste duurzame oplossingen voor uw bedrijf of organisatie. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen Research & Development-afdeling en continue bijscholing van het personeel, kunnen onze specialisten u helpen de voordelen en kansen voor verduurzaming en energiebesparing in kaart te brengen. Hierin kijken we naar het beter benutten van bestaande systemen, aanvullende mogelijkheden zoals warmtepompen, warmteterugwin-systemen of zonnepanelen, maar ook naar beschikbare subsidies en regelingen.

Duurzaamheid is de toekomst

De energietransitie is in volle gang en er is veel aandacht voor energie- en/of duurzaamheidsvraagstukken. In een zoektocht naar lagere CO2-uitstoot, alternatieven voor fossiele brandstof en andere schone alternatieven denkt Huisman mee met al uw integrale energievraagstukken en biedt duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor de gebouwde omgeving.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist