Duurzaam wonen

DUURZAAM WONEN; VERGROEN JE HUIS

Met relatief kleine investeringen kunt u al veel energie besparen en duurzaam wonen. Denk maar aan het dichten van kieren en tochtgaten of investeer in zonne-energie, een warmtepomp of een zuinige hr-ketel. Huisman warmtetechniek biedt duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor uw woning. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Huisman; uw partner in duurzame energie-oplossingen

Wij richten ons al jaren op duurzame energietechnieken en wij adviseren u graag over de beste duurzame oplossingen voor uw woning. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen afdeling Engineering en continue bijscholing van het personeel, kunnen onze specialisten u helpen de voordelen en kansen voor verduurzaming in kaart te brengen. Hierin kijken we naar het beter benutten van bestaande systemen, aanvullende besparende mogelijkheden zoals warmtepompen, warmteterugwin-systemen of zonnepanelen, maar ook naar beschikbare subsidies en regelingen.

Zonnepanelen

Bekijk hier onze speciale pakketaanbiedingen voor zonnepanelen en bespaar flink op de aanschaf én uw energierekening!

Subsidies voor duurzaam wonen

Warmtepomp

Een comfortabel klimaat in uw woning met behulp van duurzame energie? Dat kan met een warmtepompsysteem.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heeft u interesse in

Duurzaam wonen

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist