Zonnepanelen

Bekijk hier onze speciale pakketaanbiedingen voor zonnepanelen en bespaar flink op de aanschaf én uw energierekening!

ZONNE-ENERGIE IS NIET MEER WEG TE DENKEN

Bij het verduurzamen van een woning is zonne-energie bijna niet meer weg te denken. Het is een schone en onuitputtelijke bron van energie met de mogelijkheid aardgas volledig te vervangen. Met die reden heeft Huisman Warmtetechniek hiervoor een aparte tak ontwikkeld onder de naam Solar Noord. Onder deze naam zijn duurzame zonne-energiesystemen sterk vertegenwoordigd.

Solar Noord is dé specialist op het gebied van zonne-energie

Solar Noord is dé specialist op het gebied van zonne-energie. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak, bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonne-energiesysteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten. Wij helpen u niet alleen bij het adviseren over de aanschaf, installatie en doorrekeningen van rendement en terugverdientijd, maar ook bij de aanvraag van subsidies en advies over mogelijke fiscale voordelen. Zo bent u verzekerd van het hoogste rendement tegenover de beste prijs.

 • Ruim 30 jaar ervaring
 • Advies over aanschaf en subsidies
 • Professionele installatie
 • Volledige service en onderhoud

Btw op zonnepanelen terugvragen

Als u als particulier zonnepanelen koopt, kunt u de btw op de aanschaf en installatie van zonnepanelen terugvragen van de Belastingdienst. Voor zonnepanelen gekocht na 1 januari 2019 kunt u de btw terugvragen tot zes maanden na afloop van het kalenderjaar waarin u de zonnepanelen heeft gekocht. Heeft u uw zonnepanelen eerder gekocht? Dan kunt u de btw nog terugvragen tot en met 30 juni 2019.
Meer informatie over het terugvragen van btw op zonnepanelen vindt u op de site van Milieu Centraal.

Salderingsregeling zonnepanelen verlengt tot 2013

De stroom die u teruglevert aan het energienet wordt verrekend met uw verbruik. Dit heet salderen. De aantrekkelijke salderingsregeling blijft tot 2023 en wordt daarna tot 2031 afgebouwd. Zo blijft het nog even mogelijk uw investering in zonne-energie in zo’n zeven jaar terug te verdienen, waarna de baten vanzelf volgen.

Meer informatie over subsidies, regelingen en belastingvoordelen

Betrouwbare leveranciers

Solar Noord werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria zoals onder andere productkwaliteit, garantie, levensduur van producten, innovatie en uitstekende service. Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste producten, onderdelen en apparaten. Solar Noord levert zonnepanelen en omvormers van onderstaande merken:

 • Trina solar
 • Q-cells
 • Jinko Solar
 • Talesun
 • SMA
 • Sungrow
 • Solar-Edge

Meer informatie?

Heeft u interesse in zonnepanelen of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via Solar Noord 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Heeft u interesse in

Zonnepanelen

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.