Service & onderhoud

De familie Huisman vindt de tijd rijp om hun service en onderhoud onder te brengen bij een apart gespecialiseerd bedrijf. Klimacom B.V., afgeleid van klimaat en comfort, neemt deze werkzaamheden over. Het bedrijf is hierdoor in staat om gebouweigenaren en -beheerders volledig te ontzorgen op het gebied van verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Het goed onderhouden van een installatie zorgt voor een langere levensduur van de installatie, een De erkende monteurs van Huisman kunnen het onderhoud verzorgen van alle verwarmingsinstallaties (ook SCIOS certificering), warmwatertoestellen, ventilatiesystemen, luchtbehandelingssystemen, airconditioning en koelinstallaties.

Dé serviceorganisatie van Noord-Nederland

Sinds medio 2016 is Klimacom het zelfstandige service en onderhoudsbedrijf van de Huisman Groep uit Stadskanaal. De afdeling Service & Onderhoud van Huisman Warmtetechniek B.V. is overgegaan naar Klimacom. Hierdoor kan Klimacom putten uit jarenlange ervaring. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. In de afgelopen 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere serviceorganisaties in Noord-Nederland. Kijk voor tarieven en meer informatie op klimacom.nl/.

Erkende monteurs

Onze vakbekwame medewerkers nemen de zorg voor een comfortabel binnenklimaat graag uit handen. Of u nu gebouweigenaar, gebouwbeheerder of particulier bent, we regelen graag het onderhoud en de service van uw klimaatinstallatie. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Storingsdienst

De storingsdienst van Huisman staat 24/7 voor u klaar. Buiten kantooruren kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer en wordt u direct doorverwezen naar de betreffende servicemonteur.

Nu een storing?

Onze servicedienst is altijd bereikbaar onder telefoonnummer: 050 209 1234

Meer informatie over service & onderhoud

Klimacom
050-2091234
www.klimacom.nl

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin