Service & onderhoud

Sinds 2019 verzorgt onze partner Energiewacht alle service- en onderhoudswerk bij onze zakelijke en particuliere klanten. Energiewacht is een gevestigde naam in de markt voor service- en onderhoud. En met 500 vakbekwame specialisten in dienst is er altijd een monteur van Energiewacht bij u in de buurt.

Het goed onderhouden van een installatie zorgt voor een langere levensduur van de installatie. Onze erkende monteurs verzorgen het onderhoud van alle verwarmingsinstallaties (ook SCIOS certificering), warmwatertoestellen, ventilatiesystemen, luchtbehandelingssystemen, airconditioning en koelinstallaties.

Bent u zakelijke klant?

Namens Huisman Warmtetechniek voert de afdeling Technisch Beheer van Energiewacht de service- en onderhoudswerkzaamheden uit. Energiewacht is een zelfstandig bedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Kijk voor meer informatie op energiewacht.nl/zakelijk, bel met 088-555 3076 of stuur uw mail naar noord@energiewacht.nl.

Bent u particuliere klant?

Bent u een particuliere klant en wilt u gebruik maken van service en onderhoud van uw toestel? Dan staan de monteurs van onze partner Energiewacht voor u klaar. Kijk op energiewacht.nl voor meer informatie of voor het melden van een storing. U kunt ook contact opnemen met telefoonnummer 088-555 3000 of e-mailadres info@energiewacht.nl.

Meer informatie over service & onderhoud

Bedrijven

Particulieren: