Luchtbehandeling

Tegenwoordig worden er steeds strengere eisen gesteld aan het luchtklimaat in bedrijfsgebouwen. Het is immers belangrijk dat er een gezond werkklimaat heerst. Dit is niet alleen een vereiste, het verhoogt ook aanzienlijk de productiviteit van medewerkers. Middels een luchtbehandelingskast of luchtbehandelingsinstallatie wordt ervoor gezorgd dat de lucht in een pand altijd van goede kwaliteit is.

Wat is luchtbehandeling?

Luchtbehandeling is het behandelen van de binnenlucht in allerlei vormen zoals het koelen, verwarmen, bevochtigen of ontvochtigen van de binnenlucht. Luchtbehandeling kan zowel centraal als decentraal worden geregeld.

Besparen op stookkosten met een wtw-systemen

Voor duurzamere of grotere oplossingen wordt vaak gekozen voor zogenaamde warmte terugwinning-units, ook wtw-units genoemd. Bij een ventilatiesysteem met warmteterugwinning wordt de uit een ruimte gezogen lucht langs een warmtewisselaar geleid. De warmtewisselaar geeft de warmte van de afgezogen lucht door aan de verse buitenlucht, voordat deze naar de betreffende ruimte wordt geblazen. Zo gaat er aanzienlijk (tot wel 90%) minder warmte verloren bij de ventilatie. Hiermee kan flink op de stookkosten worden bespaard.

Betrouwbare leveranciers

Huisman werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria zoals onder andere productkwaliteit, garantie, levensduur van producten, innovatie en uitstekende service. Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste producten, onderdelen en apparaten. Huisman levert ventilatiesystemen en -units van onder andere de volgende leveranciers:

  • Orcon
  • Itho Daalderop
  • Brink
  • Alko
  • S&P
  • Mark (Luchtbehandelingskasten voor utiliteit)

Heeft u interesse in

Luchtbehandeling

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist