Verwarming

VERWARMEN

Op het gebied van verwarming zijn er vele mogelijkheden en toepassingen te installeren. Denk bijvoorbeeld aan lage temperatuurverwarming (LTV), vloerverwarming, radiatoren, en voor bedrijfshallen bijvoorbeeld luchtverwarming. Hierbij is de keuze voor de warmtebron de laatste jaren vooral in het teken van duurzaamheid komen staan. Ook vanuit de overheid wordt er een steeds grotere verplichting bij de ondernemer gelegd. Uw bedrijf heeft waarschijnlijk ook al te maken met wet- en regelgeving die verplicht om de energie-efficiëntie te verbeteren;  Wet Milieubeheer, de Energielabel C-verplichting 2023 voor kantoren en nu ook een informatieplicht energiebesparing.

Duurzame alternatieven

Er komen gelukkig steeds meer duurzame mogelijkheden op de markt die niet alleen milieuvriendelijker, maar vaak ook energiebesparend zijn. Denk daarbij aan zonneboilers, hr-ketels, hre-ketels of warmtepompen. Een volledig nieuw, maar ook een aanpassing op uw huidige systeem kan een grote besparing op uw energierekening opleveren. Daarbij zijn er voor verschillende systemen zakelijke subsidiemogelijkheden.

Warmtepomp installaties

Een comfortabel klimaat in uw bedrijfspand met behulp van duurzame energie? Dat kan met een warmtepompsysteem.

Gasgestookte Installaties

Huisman Warmtetechniek heeft jaren lange ervaring met plaatsing, maar ook onderhoud van verwarmininstallaties in zowel de particuliere sector als in het bedrijfsleven.

Afgifte systemen

Industriele verwarming/utiliteit

Lage temperatuurverwarming is voordelig voor uw gasverbruik. Dit komt doordat bij lage temperatuur verwarming de ketel het water minder heet hoeft te maken.

Meet- & Regeltechniek

Een goed ontworpen, uitgevoerde en ingeregelde technische installatie verhoogt niet alleen het comfort, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en zorgt voor een besparing op de energierekening. Hierbij valt te denken aan installaties op het gebied van klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van gebouwen.

Huisman; uw partner in duurzame energie-oplossingen

Op het gebied van verwarmingsinstallaties is Huisman uw specialist. Wij ontwerpen en installeren uw energiezuinige verwarmingsinstallatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Huisman Warmtetechniek richt zich al jaren op duurzame energietechnieken en kan u adviseren over de beste duurzame oplossingen en de overheidsrichtlijnen voor uw bedrijf of organisatie. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen Engineering Team en continue bijscholing van het personeel, kunnen onze specialisten u helpen de voordelen en kansen voor verduurzaming in kaart te brengen. Hierin kijken we naar het beter benutten van bestaande systemen, aanvullende mogelijkheden zoals warmtepompenwarmteterugwin-systemen of zonnepanelen, maar ook naar beschikbare subsidies en regelingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier. ​

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist