Afgifte systemen

VERSCHILLENDE SOORTEN AFGIFTESYSTEMEN

Naast de traditionele afgiftesystemen als radiatoren zijn ook vloerverwarming of convectoren een mogelijkheid om uw huis of bedrijfspand te verwarmen. Hierin zijn ook verschillende duurzame opties te verkrijgen. Zo leidt de toepassing van lage temperatuurverwarming (LTV) tot een onmiddellijke energiebesparing ten opzichte van een traditioneel verwarmingssysteem. Afhankelijk van het type opwekker kan deze energiebesparing oplopen tot tientallen procenten.

 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een van de meest comfortabele manieren om te verwarmen en heeft veel voordelen. Dankzij een met warm water gevuld buizensysteem dat in de vloer is verwerkt, wordt de warmte op natuurlijke en zeer gelijkmatig wijze verdeeld. De hele vloer is als het ware één groot verwarmingselement. Dit betekent optimaal comfort.

Radiatoren/convectoren

Radiatoren zijn nog steeds de meest voorkomende manier van verwarmen. Onder andere om dat ze relatief goedkoop zijn en makkelijk te plaatsen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende ontwerpen en modellen beschikbaar − ook geschikt voor lage temperatuurverwarming (LTV) − het wordt dan ook steeds meer een designstuk in een woning.

Huisman; uw partner in duurzame energie-oplossingen

Ook op het gebied van verwarmingsinstallaties is Huisman uw installateur. Wij ontwerpen en installeren uw energiezuinige verwarmingsinstallatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand.

Huisman Warmtetechniek richt zich al jaren op duurzame energietechnieken en kan u adviseren over de beste duurzame oplossingen en de overheidsrichtlijnen voor uw bedrijf of organisatie. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen Research & Development-afdeling en continue bijscholing van het personeel, kunnen onze specialisten u helpen de voordelen en kansen voor verduurzaming in kaart te brengen. Hierin kijken we naar het beter benutten van bestaande systemen, aanvullende mogelijkheden zoals warmtepompen, warmteterugwin-systemen of zonnepanelen, maar ook naar beschikbare subsidies en regelingen.

Heeft u interesse in

Afgifte systemen

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist