Vloerverwarming

WAAROM KIEZEN VOOR VLOERVERWARMING?

Vloerverwarming is een van de meest comfortabele manieren om te verwarmen en heeft veel voordelen. Dankzij een met warm water gevuld buizensysteem dat in de vloer is verwerkt, wordt de warmte op natuurlijke en zeer gelijkmatig wijze verdeeld. De hele vloer is als het ware één groot verwarmingselement. Dit betekent optimaal comfort.

Vloerverwarming kan worden toegepast als hoofdverwarming in uw woning. Dit maakt radiatoren overbodig wat ook weer een esthetisch voordeel oplevert.

Comfort en Energiebesparing

Vloerverwarming is bijzonder zuinig met energie. Doordat het sneller een behaaglijk gevoel geeft dan conventionele systemen en door de gelijkmatige temperatuurverdeling, kan in woonvertrekken de temperatuur 1 a 2 graden lager gezet worden dan bij andere verwarmingssystemen. Dit betekent een besparing op de energiekosten.

Hygiënisch en gezond

Door een gelijkmatige temperatuur wordt luchtcirculatie voorkomen. De luchtvochtigheid ligt door de lagere temperatuur zo’n 12% hoger dan bij radiatorenverwarming. Factoren die Carapatiënten als zeer positief ervaren.

Esthetisch voordeel

Doordat radiatoren ontbreken heeft u alle vrijheid bij het inrichten van uw interieur. Denkt u hierbij aan gordijnen of lamellen tot op de grond. Daarbij is het allang niet meer zo dat vloerverwarming alleen in combinatie met een tegelvloer kan, inmiddels is er ook genoeg ervaring met andere soorten vloerbedekking als laminaat, PVC, hout e.d.

Betrouwbare leveranciers

Huisman werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria zoals onder andere productkwaliteit, garantie, levensduur van producten, innovatie en uitstekende service. Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste producten, onderdelen en apparaten.

Deze keuze maakten wij op basis van de volgende kenmerken:

  • Hoogste kwaliteit materialen zoals verdelers, pomp en buismateriaal
  • Uitstekende begeleiding van ontwerp tot montagetekeningen
  • 50 jaar garantie op de vloerverwarmingsbuis
  • 10 jaar gevolgschadegarantie
  • 2 jaar garantie op overige installatiedelen

Maatwerk

De keuze van een vloerverwarmingssysteem is maatwerk als het gaat om het berekenen van de benodigde capaciteit, watertemperatuur, afmetingen en uitvoering. Wij kunnen berekeningen uitvoeren met onze transmissieberekeningen en selectieprogramma’s.

Voordelen Vloerverwarming

  • Behaaglijke warmte
  • Groot comfort
  • Zuinig in verbruik
  • Hygiënisch en gezonde luchtvochtigheid
  • Geen radiotoren in het zicht

Heeft u interesse in

Vloerverwarming

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist