Gasgestookte Installaties

STEEDS MEER DUURZAME OPTIES

Ook op het gebeid van gasinstallaties zijn steeds meer duurzame opties mogelijk. Deze innovatieve toepassingen helpen niet alleen bij het verhogen van uw woon- en werkcomfort, maar ook bij het verlagen van uw energierekening. Want wist u dat alleen een nieuwe HR-ketel al snel tot 15% besparing op uw energierekening kan opleveren? Huisman Warmtetechniek heeft jaren lange ervaring met plaatsing, maar ook onderhoud van verwarmininstallaties in zowel de particuliere sector als in het bedrijfsleven.

HR-ketels

Huisman werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria zoals onder andere productkwaliteit, garantie, levensduur van producten, innovatie, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende service.

Luchtverwarmers

Huisman Warmtetechniek ontwikkelde met de ‘DuoCalor HR++’ een nieuw concept waarbij met één installatie, een hoog rendement met heteluchtverwarming én warmwater behaald wordt. Daarbij kunnen er ook optioneel radiatoren, vloerverwarming, airco, ventilatie en zonnecollectoren worden aangesloten.

Huisman; uw partner in duurzame energie-oplossingen

Ook op het gebied van verwarmingsinstallaties is Huisman uw installateur. Wij ontwerpen en installeren uw energiezuinige verwarmingsinstallatie voor uw woning, kantoor of bedrijfspand. Huisman Warmtetechniek richt zich al jaren op duurzame energietechnieken en kan u adviseren over de beste duurzame oplossingen en de overheidsrichtlijnen voor uw bedrijf of organisatie. Door middel van betrouwbare leveranciers, een eigen Research & Development-afdeling en continue bijscholing van het personeel, kunnen onze specialisten u helpen de voordelen en kansen voor verduurzaming in kaart te brengen. Hierin kijken we naar het beter benutten van bestaande systemen, aanvullende mogelijkheden zoals warmtepompen, warmteterugwin-systemen of zonnepanelen, maar ook naar beschikbare subsidies en regelingen.

Heeft u interesse in

Gasgestookte Installaties

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist