HR-ketels

DE KEUZE VOOR EEN HR-KETEL

Een cv-ketel of HR-ketel is nog steeds verreweg de meest toegepaste manier voor het verwarmen van een woning en het maken van warm water.

Een nieuwe HR-ketel is een grote investering. Daarom is de juiste keuze erg belangrijk. U beslist voor de komende 15 – 20 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in uw huis. Daarbij komt nog het bedrag dat u kwijt bent aan verbruik, onderhoud en eventuele reparaties. Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat u goed voorlichten door onze adviseurs.

Er zijn inmiddels veel aanbieders van HR-ketels. Een keuze maken, wordt steeds moeilijker. Wij hebben onze keuzes gemaakt. Keuzes waar wij als installateur voor de volle 100% achter staan. Tenslotte klopt u bij ons aan als er iets niet goed is en niet bij de ketelleverancier.

Betrouwbare leveranciers

Huisman werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria zoals onder andere productkwaliteit, garantie, levensduur van producten, innovatie, onderhoudsvriendelijkheid en uitstekende service. Daarmee bent u altijd verzekerd van de beste producten, onderdelen en apparaten. Huisman levert warmtepompen van de volgende leveranciers:

  • Intergas
  • Remeha
  • Vaillant
  • Nefit

Heeft u interesse in

HR-ketels

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist