Luchtverwarmers

BESPAAR NU TOT WEL 40% ENERGIE MET HETELUCHTVRWARMING

Je ziet het niet, maar je merkt het wel. Door de afwezigheid van traditionele radiatoren heeft u een enorme inrichtingsvrijheid. Een systeem van luchtkanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de binnenkomende lucht naar de ruimten wordt gevoerd. De voortdurende luchtverversing (en filtering) houdt de lucht fris en ongewenste stofdeeltjes blijven buiten de deur. Door de langzaam circulerende lucht is de woning snel op temperatuur, terwijl het hoge rendement van de luchtverwarmer de stookkosten laag houdt.

Huisman ontwikkelt nieuw concept heteluchtverwarming

Al tientallen jaren worden veel woningen verwarmd met heteluchtverwarming. Naast de luchtverwarmer verzorgt een aparte gasboiler of geiser het warme water voor bad en douche. Vooral de 1e generatie luchtverwarmers en gasboilers/geisers uit de jaren 1970 tot 1990 hebben een laag rendement. In combinatie met een slechte woningisolatie nemen ze dan ook een hoog aandeel in de maandelijkse energielasten op. Niet zelden hebben vrijstaande huizen dan ook een verbruik van 3000 tot 4000 m3 gas. Met die reden ontwikkelde Huisman Warmtetechniek een nieuw concept met hoog rendement.

DuoCalor HR++

Huisman Warmtetechniek ontwikkelde met de ‘DuoCalor HR++’ een nieuw concept waarbij met één installatie, een hoog rendement met heteluchtverwarming én warmwater behaald wordt. Daarbij kunnen er ook optioneel radiatoren, vloerverwarming, airco, ventilatie en zonnecollectoren worden aangesloten. Hiermee wordt er een aangenaam klimaat bereikt met energiebesparingen tot 40% ten opzichte van de conventionele systemen. In de trend van deze tijd staat duurzaam en energiebesparing voorop. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om nagenoeg alle oude modellen luchtverwarmers te vervangen door een nieuwe DuoCalor HR++.

Specialistenwerk

Het ontwerpen van een luchtverwarmingssysteem en het vervangen van oude luchtverwarmers is specialistenwerk. Huisman Warmtetechniek heeft al meer dan 30 jaar ervaring en kennis opgebouwd in het ontwerp, plaatsing en onderhoud van luchtverwarmingssystemen. Om tot een goede keuze te komen is een bezoek terplekke meestal noodzakelijk. Wilt u ook graag nadere informatie of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Voordelen Luchtverwarmers

  • Energiebesparing tot 40% op gas- en elektraverbruik
  • Hoog rendement op verwarming en warmwaterbereiding
  • Laag elektraverbruik
  • Geen waakvlam of stilstandverliezen
  • Modulaire opbouw waardoor plaatsing altijd mogelijk is
  • Geavanceerde regeling met optie tot weersafhankelijk.
  • Uitbreidmogelijkheid met vloer- of radiatorenverwarming, airco, ventilatie en verse luchtaansluiting

Heeft u interesse in

Luchtverwarmers

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist