Meet- & Regeltechniek

Een goed ontworpen, uitgevoerde en ingeregelde technische installatie verhoogt niet alleen het comfort, maar verbetert ook de luchtkwaliteit en zorgt voor een besparing op de energierekening. Hierbij valt te denken aan installaties op het gebied van klimaatregeling, zonwering, verlichting en beveiliging van gebouwen.

Meet- en regeltechniek: intelligenter installeren

In de meet- en regeltechniek draait alles om de afstemming en de gebouwgebondensystemen zo efficiënt mogelijk met elkaar te laten samenwerken. Dit vraagt om een brede kennis van verschillende installatiedisciplines en veel ervaring met het optimaliseren van regeltechnische installaties. Met ruim 30 jaar ervaring is Huisman een autoriteit in meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering en verzorgt voor u het complete regeltechnische traject, van advies en systeemengineering tot en met het beheer en de nazorg.

Complete gebouwbeheersystemen (GBS)

Ook voor het ontwerpen, plaatsen en beheren van complete gebouwbeheersystemen (GBS) kunt u bij Huisman Warmtetechniek terecht. Een gebouwbeheersysteem wordt gebruikt om alle binnen het gebouw aanwezige installaties, centraal aan te kunnen sturen (reguleren), te bedienen en te laten samenwerken (communiceren). Uw GBS is het brein van uw gebouw. De plek van waaruit alle technische functies, die zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, worden aangestuurd en daarbij zorgen voor een lager energieverbruik.

Priva: software met vele voordelen

Voor de realisatie van gebouwbeheersystemen werkt Huisman Warmtetechniek bij voorkeur met Priva. Deze beproefde gebouwautomatiseringssoftware biedt individueel gebruiksgemak, flexibel onderhoud, lage kosten én energiebesparende mogelijkheden. U kunt klimaat, energie, verlichting en zonwering volledig laten integreren met subsystemen zoals brand- en inbraakbeveiliging.

24/7 monitoring en beheer

Daarnaast kunnen wij het complete beheer verzorgen voor u. Onze afdeling Service & Beheer kan 24 uur per dag en 7 dagen per week uw systemen op afstand monitoren, beheren en reguleren. Zo werken uw systemen altijd optimaal en zijn storingen eenvoudig op te lossen.

Voordelen Meet- & Regeltechniek

  • Lager energieverbruik, lagere CO2-uitstoot
  • Energiekosten dalen
  • Een gebouwbeheersysteem biedt één totaaloverzicht waarmee u per ruimte de parameters kunt bepalen, dit verhoogt comfort met hogere productiviteit als resultaat
  • Dankzij een gebouwbeheersysteem verhelpt u adequaat klachten over bijvoorbeeld licht, lucht of temperatuur.
  • Door het totaaloverzicht kunnen storingen eenvoudig worden gelokaliseerd.
  • 24/7 monitoren en regelen

Heeft u interesse in

Meet- & Regeltechniek

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist