Hybride wartmtepomp

Duurzaamheid en comfort verenigd

Een hybride warmtepomp is een combinatie van een HR-ketel en warmtepomp. Een hybridewarmtepomp is een interessante optie om het gasverbruik te verlagen. De hybride warmtepomp maakt de warmtevoorziening een stuk duurzamer, terwijl je de gebruikelijke zekerheid en comfort ervaart, ook bij zeer lage buitentemperaturen. Een groot voordeel van een hybride warmtepomp is dat het systeem bij een bestaande cv-/ HR-ketel geplaatst kan worden. Bovendien kan dit type in nagenoeg iedere woning worden toegepast. Ook de hybride warmtepomp komt in aanmerking voor subsidie.

Meer informatie over subsidies, regelingen en belastingvoordelen

Daikin Intergas Hybride

De Daikin Intergas Hybride combineert het comfort van de cv-ketel met een duurzame warmtepomp. Totaaloplossing voor zowel verwarming als warm tapwater.

Diakin Monobloc

Het Daikin Altherma LT (lage temperatuur) Monobloc is een nieuwe, volledige geïntegreerde lucht/ waterwarmtepomp die specifiek is ontwikkeld voor Europa. De combinatie van het beste van de huidige warmtepomptechniek en eenvoudige installatie maakt dit de perfecte oplossing, met name in woonhuizen of kantoren waar de ruimte beperkt is.

Voordelen Hybride wartmtepomp

  • Zorgt voor verlaging van gasgebruik
  • Vermindert CO2-uitstoot
  • Lagere energierekening
  • Subsidie op de aanschafkosten
  • Zeer geschikt in bestaande bouw / renovatie

Heeft u interesse in

Hybride wartmtepomp

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist