Diakin Monobloc

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DAIKIN ALTHERMA LT?

Het Daikin Altherma LT (lage temperatuur) Monobloc is een nieuwe, volledige geïntegreerde lucht/ waterwarmtepomp die specifiek is ontwikkeld voor Europa. De combinatie van het beste van de huidige warmtepomptechniek en eenvoudige installatie maakt dit de perfecte oplossing, met name in woonhuizen of kantoren waar de ruimte beperkt is.

Energiezuinig

Deze warmtepomp is zeer efficiënt, met een uitstekende prestatiecoëfficient (COP) en een stabiele capaciteit tot wel -7 °C. Het grote modulatiebereik draagt bij aan een nog hoger rendement en garandeert lage gebruikskosten. Dat betekent dat dit Monoblocsysteem aan alle nieuwe bouwrichtlijnen in Europa voldoet en het A++-label draagt.

Betrouwbaar, het hele jaar door

Met stroomtemperaturen tot 55 °C, zelfs bij koud weer, heeft het Daikin Altherma LT Monobloc een hoger verwarmingsvermogen dan elk ander voorgaand model bij lage omgevingstemperaturen (minder dan 10% daling van het verwarmingsvermogen bij -2 °C). Hierdoor is het eenvoudig om de juiste warmtepomp te selecteren. Een vrijhangende warmtewisselaar beperkt ijsvorming tot een minimum en zorgt voor een betrouwbare werking bij buitentemperaturen tot maar liefst -jaar °C.

Alles wat u nodig heeft vanuit één bron

Het Daikin Altherma LT Monobloc werkt efficiënt samen met de vloerverwarmingen, radiatoren en fan coil-units van Daikin. Bovendien kan het worden gecombineerd met thermische zonnecollectoren.

Voordelen Diakin Monobloc

  • Verkrijgbaar in 5kW- en 7kW-uitvoering
  • Het kleinste geïnstalleerd volume op de markt
  • Maximale watertemperatuur van 55 °C
  • Vorstbeveiligingsfuncties voor extra gemoedsrust in de winter
  • Stil, compact buitendeel
  • Snelle inbedrijfstelling, gebruikersvriendelijke regeling

Heeft u interesse in

Diakin Monobloc

Wilt u graag meer informatie ontvangen of een bezoek van onze adviseur? Bel ons op 0599 – 650 123 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Betrouwbaar

Comfortabel

Verwarmingspecialist